lunch

(enkel ‘s middags verkrijgbaar, niet verkrijgbaar op feestdagen)

voorgerecht - hoofdgerecht - dessert

60 euro

carte blanche menu

5 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.

110 euro

6 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.

135 euro

extra selectie kaas Bernard Anthony

ter vervanging van het dessert 16 euro

kaas à la carte 24 euro

wij stellen u graag onze wijnen per glas voor.

afhankelijk van het marktaanbod kunnen onze prijzen licht variëren

op vrijdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu

vanaf 6 personen serveren wij het carte blanche menu voor uw volledige tafel

allergenen info te verkrijgen bij onze zaalmedewerkers

à la carte

voorgerechten

Toro tonijn barigoule

Kikkerbil les Dombes

Kalfszwezerik morilles

Rund Oscietra kaviaar “sense selection”

Koningskrab Barentszzee

hoofdgerechten

Holstein groene asperge “Provence”

Duif royal “Anjou”

Skrei zeekat

Tarbot Noordzee krab


dessert

Dame blanche à la minute

Pannenkoek soufflé

Lychee sesam

kaas Bernard Anthony & Philippe Olivier