lunch

(enkel ‘s middags verkrijgbaar, niet verkrijgbaar op feestdagen)

voorgerecht - hoofdgerecht - dessert

69 euro

carte blanche menu

5 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.

120 euro

6 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.

145 euro

extra selectie kaas Bernard Anthony

ter vervanging van het dessert 16 euro

kaas à la carte 24 euro

deze menu’s kan u steeds uitbreiden met chefs favourite gerecht aan 35€/pp

wij stellen u graag onze wijnen per glas voor.

afhankelijk van het marktaanbod kunnen onze prijzen licht variëren

op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu

vanaf 6 personen serveren wij het carte blanche menu voor uw volledige tafel

allergenen info te verkrijgen bij onze zaalmedewerkers

à la carte

voorgerechten

Langoustine carpaccio

Aardappel Moscovite

Wilde Zeebaars vlierbloesem

Piquillo verse geitenkaas

Spinkrab tomaat verjus

hoofdgerechten

Melkkalf rapini

Kreeft kruiden uit onze tuin

Entrecote Normande

Tarbot op de graat


dessert

Dame blanche à la minute

Gemarineerde aardbeien citroen

Dessert menu

kaas chariot Bernard Anthony & Philippe Olivier