lunch
(enkel ‘s middags verkrijgbaar, niet verkrijgbaar op feestdagen)
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
69 euro
carte blanche menu
5 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.
120 euro
6 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.
145 euro
extra selectie kaas Bernard Anthony
ter vervanging van het dessert 16 euro
kaas à la carte 24 euro
deze menu’s kan u steeds uitbreiden met chefs favourite gerecht aan 35€/pp
wij stellen u graag onze wijnen per glas voor.
afhankelijk van het marktaanbod kunnen onze prijzen licht variëren
op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu
vanaf 6 personen serveren wij het carte blanche menu voor uw volledige tafel
allergenen info te verkrijgen bij onze zaalmedewerkers
à la carte
voorgerechten
Langoustine carpaccio
Aardappel Moscovite
Wilde Zeebaars vlierbloesem
Piquillo verse geitenkaas
Spinkrab tomaat verjus
hoofdgerechten
Melkkalf rapini
Kreeft kruiden uit onze tuin
Entrecote Normande
Tarbot op de graat
dessert
Dame blanche à la minute
Gemarineerde aardbeien citroen
Dessert menu
kaas chariot Bernard Anthony & Philippe Olivier