lunch
(enkel ‘s middags verkrijgbaar, niet verkrijgbaar op feestdagen)
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
60 euro
carte blanche menu
5 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.
110 euro
6 gangen wandeling door de kaart, geselecteerd door de chef.
135 euro
extra selectie kaas Bernard Anthony
ter vervanging van het dessert 16 euro
kaas à la carte 24 euro
wij stellen u graag onze wijnen per glas voor.
afhankelijk van het marktaanbod kunnen onze prijzen licht variëren
op vrijdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu
vanaf 6 personen serveren wij het carte blanche menu voor uw volledige tafel
allergenen info te verkrijgen bij onze zaalmedewerkers
à la carte
voorgerechten
Toro tonijn barigoule
Kikkerbil les Dombes
Kalfszwezerik morilles
Rund Oscietra kaviaar “sense selection”
Koningskrab Barentszzee
hoofdgerechten
Holstein groene asperge “Provence”
Duif royal “Anjou”
Skrei zeekat
Tarbot Noordzee krab
dessert
Dame blanche à la minute
Pannenkoek soufflé
Lychee sesam
kaas Bernard Anthony & Philippe Olivier